HATAY / HASSA - Hassa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuzda, Psikolojik Sağlamlık konulu seminerler verildi.

Okulumuzda, Verimli Ders Çalışma Teknikleri konulu seminerler verildi.

Kas

Okulumuz Hassa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Öğretmenler Günü münasebetiyle program yapıldı. Program sonrasında öğretmenlerimize ikramda bulunuldu. Kutlama programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğrencilerimizin akademik durumlarını konuşmak, daha başarılı bir eğitim- öğretim hizmeti sunmak ve yaşadığımız asrın felaketinin izlerini gidermek amacıyla okulumuzda veli toplantısı gerçekleştirdik. Eğitim Hatay’a nefes olacak sözünü rehber edinen okul müdürümüz, müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve kıymetli velilerimizin katılımıyla yapmış olduğumuz toplantıya katılan herkese teşekkür eder göz bebeğimiz olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

İlçemizde yer alan okulların da katılımıyla gerçekleştirilen Cumhuriyetimizin ilanının 100. Yıldönümü etkinliklerini büyük bir coşkuyla kutladık.

Ekm

27 Eylül - 3 Ekim tarihleri Diyanet İşleri Başkanlığınca Mevlid-i Nebi haftası olarak kutlanmaktadır. Hz. Peygamber (s.a.v.)'in alemleri aydınlatan veladetini hafızamızda canlı tutmak amacıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik. Hatimler okuduk, panolarımızı sevgili peygamberimizi anlatan hadislerle süsledik, öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunduk. Okul bahçemizde Hassa İlçe Müftümüz Mustafa KUŞ hocamız ve müftülüğümüz bünyesinde çalışmakta olan İmam-Hatiplerimiz’in de katılımlarıyla coşkulu bir program icra ettik. Mevlid-i Nebi haftası boyunca gerçekleştirilmiş olan bu tür etkinliklerin bütün insanlığa kardeşlik, birlik, beraberlik ve ümmet olma bilinci  getirmesini temenni ediyoruz.