HATAY / HASSA - Hassa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

27 Eylül - 3 Ekim tarihleri Diyanet İşleri Başkanlığınca Mevlid-i Nebi haftası olarak kutlanmaktadır. Hz. Peygamber (s.a.v.)'in alemleri aydınlatan veladetini hafızamızda canlı tutmak amacıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik. Hatimler okuduk, panolarımızı sevgili peygamberimizi anlatan hadislerle süsledik, öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulunduk. Okul bahçemizde Hassa İlçe Müftümüz Mustafa KUŞ hocamız ve müftülüğümüz bünyesinde çalışmakta olan İmam-Hatiplerimiz’in de katılımlarıyla coşkulu bir program icra ettik. Mevlid-i Nebi haftası boyunca gerçekleştirilmiş olan bu tür etkinliklerin bütün insanlığa kardeşlik, birlik, beraberlik ve ümmet olma bilinci  getirmesini temenni ediyoruz.

22-10-202322-10-2023

Yayın: 22.10.2023 - Güncelleme: 22.10.2023 19:56 - Görüntülenme: 159